antivirus pre servery

  • Vysoká stabilita a úplna integrácia s routera a IBM Lotus NotesTM/DominoTM dokumentačných databáz, vďaka technológii Extension Manager.
  • Centralizovaná a diaľková správa súčasne a na viacerých serveroch-vrátane novej verzie Release 6- bez potreby krížových certifikátov.
  • Pokroková technológia pre dezinfikovanie prechádzajúcej pošty, maximalizuje bezpečnosť údajov a integritu.
  • VirtualFile technológia, ktorá kontroluje správy a databázy v pamäti pri optimálnom výkone servera.
  • Kompletné automatické denné aktualizácie Databázy vlastností vírusov.
  • Upraviteľné vírusové a filtrujúce výstrahy oznamovacie a súhrnné záznamy.
  • Minimálne technické požiadavky

IBM riešenia, Lotus NotesTM a Lotus DominoTM sú riešenia pracujúce v reálnom čase, na diaľku prístupné kolaboračné nástroje pre organizačné databázy a aplikácie. Použitím technológie Extension Manager, DominoSecure ponúka maximálnu stabilitu a úplnú integráciu s routerom a dokumentačnými systémami.

DominoSecure poskytuje pamäťovú detekciu v reálnom čase pre všetky vírusy, skryté v správach elektronickej pošty a IBM Lotus NotesTM / DominoTM dokumentačných databázach, čím sa optimalizuje výkon servera a uľahčuje diaľková správa antivírusu prostredníctvom administračného nástroja Panda AdminSecure.

Vysoká stabilita a integrácia

Konštrukcia DominoSecure je založená na multi-thread technológii Extension Manager, ktorá je pre produkty Lotus odporúčaná. Výsledkom je vyššia stabilita servera a úplná integrácia s dokumentačnými databázymi IBM Lotus NotesTM/DominoTM a ostatnými funkciami servera. Na rozdiel od ostatných antivírusov na trhu, ktoré používajú zastaralé a problematické technológie Hook Driver, ktoré môžu spôsobiť rozpory v databázach, korupciu správ a spôsobiť problémy v systémových frontách.

Centralizovaná a diaľková správa

Väčšina antivírusov pre IBM Lotus NotesTM/DominoTM DominoTM požadujú od sieťových administrátorov vytvorenie krížových certifikátov na každom serveri ešte pred ich inštalovaním. Pri DominoSecure to nie je potrebné vďaka novému nástroju AdminSecure. Prostredníctvom jeho jednoduchého rozhrania môžu byť všetky antivírusové riešenia Panda v sieti inštalované, aktualizované a monitorované, a jeho prehľady v reálnom čase, hlásenia, výstrahy, atď, umožňujú administrátorom monitorovať stav každej pracovnej stanice a servera (vrátane Release 6).

Kontrolovanie prechádzajúcej pošty

Použitie Extension Manager umožňuje antivírusu kontrolovať správy elektronickej pošty miestne, priamo v mailboxe (skôr ako dosiahne router); čím maximalizuje bezpečnosť údajov a integritu.

Optimalizovaný výkon

Vďaka technológii VirtualFile, je DominoSecure jediným antivírusom na trhu, ktorý dokáže kontrolovať správy a dokumenty uložené v pamäti serverov IBM Lotus NotesTM / DominoTM, bez toho, aby ich musel zapísať na pevný disk. Výsledkom sú rýchlejšie kontroly, v porovnaní s ostatnými antivírusovými produktmi, bez narušenia integračných databázových pravidiel.

Kompletné automatické denné aktualizácie

Minimálne raz za deň sa DominoSecure aktualizuje sám, automaticky a transparentne , bez administrátorovej intervencie. Aktualizácie sa vykonávajú inkrementálne (prírastkovo), čo znamená, že sa sťahuje iba ochrana proti vírusom, ktoré sa objavili od poslednej aktualizácie.

Súhrnné výstrahy a filtre

Kompletný dezinfekčný systém a systém filtrujúcich výstražných správ v reálnom čase, spolu s podrobnými súhrnnými záznamami pre následnú štatistickú analýzu a správu, a tiež ostatnými informáciami organizácie.

Technické požiadavky

Procesor: Pentium 133 alebo novší, s Windows NT Server 4.0 SP 6a alebo Windows 2000 Professional Edition s SP 3 alebo Windows 2003. Lotus Domino 4.6 alebo novší. 25 MB voľného priestoru na pevnom disku. 128 MB RAM (192 MB odporúčané).
Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operačné systémy: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 a XP. AdminSecure konzola podporuje aj Windows 98 a Me.

NEZABUDNITE ! DominoSecure je možné kúpiť samostatne alebo ako súčasť Panda EnterpriSecure Antivirus.