antivirus pre servery

  • Vysoký výkon a malé zaťaženie, vďaka techológiám vyvinutým špeciálne pre servery.
  • Centralizovaná a diaľková administrácia sietí s viacerými pohľadmi, pre uľahčenie administračných úloh.
  • Úplne automatické denné aktualizácie Databázy vlastností vírusov, na prevenciu chýb v úlohách administračnej rutiny.
  • Prostriedok kontroly najnovšej generácie, ktorý detekuje podozrivé súbory a kontroluje komprimované súbory na serveri.
  • Upraviteľné konfigurácie systém s personalizovanými správami o vírusových výstrahách a súhrnné záznamy o aktivite.
  • Minimálne technické požiadavky

FileSecure ponúka celkovú ochranu informácií, ktoré sú zdieľané s ostatnými používateľmi siete. Toto antivírusové riešenie s malým zaťažením, vysokým výkonom chráni súborové servery Windows a Novell NetWare použitím plánovaných kontrol a kontrol na požiadanie v reálnom čase.

Tento antivírus kombinuje progresívnu skenovaciu technológiu s bezkonkurenčnými riadiacimi schopnosťami a detekuje vírusmi infikované súbory, prechádzajúce na a zo serverov. Automatické denné aktualizovanie zabezpečuje, že špeciálna serverová ochrana je vždy vyzbrojená najnovšími prostriedkami proti všetkým novým vírusom vírusom, čím sa zabraňuje šíreniu vírusov v rámci siete.

Vysoký výkon a malé zaťaženie

FileSecure bol od základu vyvinutý tak, aby poskytoval vysoko-výkonné antivírusové služby pre servery najväčších spoločností. Vďaka špeciálnej serverovej technológii ponúka bezkonkurenčné vysoko-výkonné skenovanie a spracovanie súborov.

Jadro skenera v reálnom čase je založené na technológii multi-thread a používa technológiu hromadného kanálového skenovania optimalizovanú pre paralelné kontrolovanie na multiprocesorových serveroch. Okrem toho obsahuje výkonný cachce a AutoTuning systém, ktorý zabraňuje vykonávaniu nadbytočným úloh a integruje kontrolné procesy do systémových procesov servera.

Centralizovaná a diaľková správa

FileSecure je riadený na diaľku a centrálne cez jednoduché rozhranie: nový Panda AdminSecure. Prostredníctvom tohto nástroja je možné všetky Panda antivírusové riešenia v sieti inštalovať, aktualizovať a monitorovať , a jeho prehľady v reálnom čase, hlásenia, výstrahy, atď., umožňujú administrátorom monitorovať stav antivírusovej ochrany na každom súborovom serveri pripojenom do siete.

Transparentné automatické aktualizácie

Minimálne raz za deň sa FileSecure aktualizuje sám, automaticky a transparentne, bez administrátorovej intervencie. Aktualizácie sa vykonávajú inkrementálne (prírastkovo), čo znamená, že sa sťahuje iba ochrana proti vírusom, ktoré sa objavili od poslednej aktualizácie.

Prostriedok kontroly najnovšej generácie

FileSecure poskytuje neparalelnú serverovú ochranu vďaka Panda skeneru najnovšej generácie. Tento nový prostriedok predstavuje progresívnu heuristickú kontrolu pre Scripty, Win32, Macro a MS-DOS, viacúrovňové rekurzívne kontrolovanie pre ZIP a komprimované súbory, dezinfekciu v komprimovaných súborových formátoch ZIP a gZIP.

Upraviteľné konfigurácie

Všetky servery je možné jednoducho a rýchlo konfigurovať cez antivírusovú konzolu. Administrátori si tiež môžu vybrať, či pošlú okamžité výstražné upozornenia cez SMTP, sieťové vysielanie alebo v podobe správ na obrazovke. Systém výstražných správ v reálnom čase je kompletne konfigurovateľný. Súšasne chráni sieť pred nasýtením nepodstatnými správami. Okrem toho môžu administrátori jednoducho zosumarizovať všetky záznamy antivírusu zo serverov celej spoločnosti a následne ich použiť na štatistickú analýzu a správu.

Technické požiadavky

Windows Server: Procesor Pentium 133 (alebo novšia verzia) s Windows NT 3.51 a Service Pack 5 alebo Windows NT 4.0 so Service Pack 4, Windows 2000 Server alebo Windows 2003 Server. 64 MB RAM. 110 MB voľného priestoru na pevnom disku.
Novell NetWare servery: 486 Procesor (alebo novšia verzia). Novell NetWare 4.11 SP1 (alebo novší, od SP1 do SP9) alebo NetWare 4.20 SP1 (alebo novší) alebo NetWare 5.0 SP1 (alebo novší) alebo NetWare 5.1 SP1 (alebo novší do SP6) alebo NetWare 6.0 SP1 (alebo novší do SP3) alebo NetWare 6.5. 60 MB voľného priestoru na pevnom disku.
Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operačné systémy: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 alebo XP. AdminSecure konzola podporuje aj Windows 98 a Me.