antivirus pre linux

  • Automatická detekcia a eliminácia všetkých typov hrozieb
  • Emailová ochrana - chráni mailbox užívateľa
  • Jednoducho použiteľný - rýchla inštalácia, vynikajúca ochrana
  • Silný firewall s intuitívnym užívateľským rozhraním
  • Denné aktualizácie
  • Zákaznícky servis
  

Panda DesktopSecure pre Linux

Novinka v oblasti ochrany pracovných staníc s operačným systémom Linux. Je vytvorený špecificky na základe potrieb operačného systému Linux pre desktopy, laptopy a notebooky. Toto inovatívne riešenie zabezpečuje ochranu systému pred votrelcami a inými hrozbami z internetu.

Neustála kontrola mailboxu

Emailové správy jedným z najčastejších zdrojov infekcie vírusmi a ostatným malwarom. Panda DesktopSecure pre Linux nepretržite sleduje správy elektronickej pošty. Plne spolupracuje s najrozšírenejšími klientami pre správu elektronickej pošty v OS Linux ako sú Ximian Evolution, Kmail, Mozilla Mail a Thunderbird.

Príjemné užívateľské rozhranie

Riešenie je plne kompatibilné s grafickým rozhranímX-Window a spolupracuje s väčšinou distribúcii dostupných na trhu ako sú Gnome a KDE. Prehľadné hlásenia o incidentoch, vírusových napadnutiach a eliminovaných hrozbách robí z tohto nástroja efektívny prvok ochrany počítačov na platforme Linux.

Upozornenie

Panda DesktopSecure pre Linux je už integrovaný v riešeniach Panda BusinesSecure 2006 s TruPrevent™ Technológiami alebo aj v EnterpriSecure 2006 s TruPrevent™ Technológiami.

Minimálne požiadavky

Procesor: Pentium II 400 MHz alebo rýchlejší (resp. ekvivalent AMD)
RAM: minimálne 128 MB
Hardisk: 160 MB voľného miesta

Doporučná konfigurácia:
Procesor:
Pentium III 800 MHz alebo rýchlejší (resp. ekvivalent AMD)
RAM: minimálne 256 MB
Hardisk: 200 MB voľného miesta
Podporované distribúcie:SuSE 9.2; Fedora Core 2; Fedora Core 3; Fedora Core 4; Ubuntu 5.1, Debian 3.1; Red Hat Enterprise Desktop 4

Voľný prístup k novým verziám

Produktová licencia zahŕňa automatický prístup k novým verziám produktu, vrátane posledných technologických vylepšení.

Technická podpora 24 hodín denne, 365 dní v roku

Naša Technická podpora a odborníci v Antivírusovom laboratóriu sú k dispozícii plných 24 hodín, aby Vám pomohli, kedykoľvek to potrebujete. Vďaka našej Medzinárodnej sieti varovaní, ste vždy chránený proti novým vírusom z ktoréhokoľvek kúta Zeme.

24 hod. SOS Virus proti novým vírusom

Kedykoľvek máte podozrenie, že jeden z Vašich súborov je infikovaný, môžete ho bezplatne zaslať na expertízu do Panda laboratórii. Naši experti súbor preveria, v čo najkratšom čase ho zbavia infekcie a zašlú Vám ho dezinfikovaný naspäť.

Denné inkrementálne aktualizácie

Inkrementálne aktualizácie zabezpečujú prírastkové aktualizovanie súboru vírusových charakteristík. Nie je preto potrebné sťahovať celú databázu vírusov, ale len najnovšie vzorky. Navyše je celá táto činnosť plne automatizovaná. Ušetríte tak čas pri aktualizácii a môžete sa venovať svojim obľúbeným činnostiam na internete.