internet security

Pretože je lídrom v preventívnych technológiách

Výskumné centrum Panda Research, inovačné stredisko spoločnosti, skúma a vytvára jedinečné technológie, ako napríklad TruPrevent™. Kombináciou najprogresívnejších kontrolných technológii založených na heuristike a analýze správania dosahujeme vyššiu úroveň preventívnej ochrany pred známymi alebo neznámymi hrozbami, a to aj pokiaľ ide o zero-day útoky. To všetko bez falošných hlásení, čo dokazuje aj štúdia ICSA Labs.

Pretože máme jedny z najlepších laboratórií na analýzu bezpečnostných hrozieb, PandaLabs


Náš tím bezpečnostných expertov, ktorý patrí k jednému z najväčších v odvetví, poskytuje globálne pokrytie 24x7 a zabezpečuje rýchlu odozvu na akékoľvek bezpečnostné výstrahy. Ako potvrdzuje viacero nezávislých štúdií, Panda patrí už dlhšie obdobie k najrýchlejším spoločnostiam poskytujúcim svojim klientom úplne efektívne aktualizácie.

Pretože Panda poskytuje integrované riešenia


Naše bezpečnostné riešenia pre koncových používateľov (pracovné stanice, laptopy a servery) kombinujú antivírus, antispyware, personálny firewall a Systém prevencie pred prienikmi založený na technológiách analýzy správania. Výsledkom je komplexný Personálny systém prevencie pred prienikmi - PIPS, ktorý simultánne bojuje proti známym a neznámym vírusom spyware, červom, trojanom, bots, hackerom, spamu, phishingu atď., chráni korporátne systémy a poskytuje vysoký a rýchly.

Pretože sa jedná o službu spravovanú 24 hodín denne 7 dní v týždni


V roku 1997 sme spustili v antivírusovom odvetví priekopnícku službu 24-hodinovej podpory a k bezpečnosti sme sa postavili ako k permanentnej službe. Vieme, že naši klienti sa nechcú obávať o bezpečnosť, preto je naša filozofia založená na tom, že zložité záležitosti prinášame zákazníkov v jednoduchej podobe a minimalizujeme potrebu zásahov z ich strany. Okrem toho, ponúkame miestnu technickú podporu 24 hodín denne 7 dní v týždni v každej z 50 krajín, v ktorých pôsobíme.

Pretože Panda poskytuje integrované riešenia


Naše bezpečnostné riešenia pre koncových používateľov (pracovné stanice, laptopy a servery) kombinujú antivírus, antispyware, personálny firewall a Systém prevencie pred prienikmi založený na technológiách analýzy správania. Výsledkom je komplexný Personálny systém prevencie pred prienikmi - PIPS, ktorý simultánne bojuje proti známym a neznámym vírusom spyware, červom, trojanom, bots, hackerom, spamu, phishingu atď., chráni korporátne systémy a poskytuje vysoký a rýchly návrat investícií.



Zdroje
IDC: Stratégia integrovanej ochrany spoločnosti Panda
TruPrevent, ocenené ICSALabs
PandaLabs, najrýchlejšia reakcia
Technológie Panda, PC World USA Best Buy
AV-Test.org: naše riešenia, pod drobnohľadom