antivirus pre servery

  • Upraviteľné konfigurácie pre domény a overovanie poštových účtov, a konfigurovateľný systém výstražných správ.
  • Transparentné inkrementálne aktualizácie Databázy vlastností vírusov
  • Centralizovaná a diaľková administrácia prostredníctvom webovej konzoly alebo nového nástroja správy a rozmiestnenia AdminSecure.
  • Optimalizovaný výkon antivírusu vďaka technológii skenovania v pamäti.
  • Kompletná ochrana proti vírusom ukrytým v správach elektrnickej pošty.
  • Inovatívna detekčná technológia, dokonale integrovaná so Sendmail ponúka proaktívnu ochranu celej poštovej prevádzky.
  • Minimálne technické požiadavky.

Drvivá väčšina vírusov infikuje používateľov prostredníctvom e-mailu. Sendmail Open Source a Sendmail Switch sú v súčasnosti jednoznačnými vodcami medzi SMTP poštovými bránami na trhu, s 40 % podielom.

Spoločnosť Panda Software poskytuje organizáciám, ktoré používajú tento produkt SendmailSecure, flexibilné riešenie, ktoré vďaka technológii MilterAPI technology, aplikačnému programovaciemu rozhraniu pre obsahové riadenie, poskytuje spoločnostiam a poskytovateľom služieb Interentu integrovanú antivírusovú ochranu pre celý sieťový okruh.

Upraviteľné konfigurácie pre domény a výstražné správy

Progresívne konfigurácie v SendmailSecure Vám umožňujú izolovať infikované súbory alebo súbory podozrivé z obsahovanie vírusov do bezpečnej oblasti v počítači a poslať administrátorovi, odosielateľovi alebo prijímateľovi správy výstrahu. SendmailSecure obsahuje aj novú účinnú možnosť, ktorá Vám umožňuje vybrať domény a e-mail adresy, ktoré chcete kontrolovať alebo vylúčiť z kontroly a aj uprednostniť ochranu v prípade, že sa server preplní.

Transparentné inkrementálne aktualizácie

SendmailSecure sa aktualizuje automaticky a transparentne, bez administrátorovej intervencie. Inkrementálne aktualizácie Databázy vlastností vírusov pomáhajú redukovať spotrebu šírky pásma a znížiť komunikačné vrcholy.

Centralizovaná a diaľková administrácia

Rovnako ako používanie tradičných webových konzol na spravovanie aktualizácií a monitorovanie incidentov z rôznorodých prostredí, SendmailSecure môže byť teraz spravovaný prostredníctvom nového nástrojam ktorý pracuje pod operačným systémom Windows, Panda AdminSecure.

Prostredníctvom Panda AdminSecure je možné všetky Panda antivírusové riešenia v sieti inštalovať, aktualizovať a monitorovať , a jeho prehľady v reálnom čase, hlásenia, výstrahy, atď., umožňujú administrátorom monitorovať stav antivírusovej ochrany na každom poštovom serveri pripojenom do siete.

Optimálny výkon

Jeho inovatívna technológia kontroluje všetky súbory v pamäti -dokonca aj komprimované súbory- oveľa rýchlejšie ako iné antivírusy, ktoré ich potrebujú najprv nakopírovať na pevný disk. Výsledkom je maximálny výkon a rýchlejšie spracovávanie správ.

Kompletná ochrana pošty

SendmailSecure vyniká svojou schopnosťou kontrolovať a dezinfikovať vírusy v telách správ v akomkoľvek formáte: jednoduchý text, zložitý textový formát alebo HTML. Dokáže kontrolovať ajpriložené súbory -dokonca aj komprimované súbory- vnorené správy a vsadené OLE objekty.

SendmailSecure kontroluje všetky správy a je schopný dezinfikovať komprimované súbory s formátmi ZIP a gZIP priamo v pamäti, bez dekomprimovania na disk.

Technológia najnovšej generácie

Okrem najnovšej generácie Panda antivírusového prostriedku, SendmailSecure používa technológiu MilterAPI, aplikačné programovacie rozhranie pre obsahové riadenie, ktorá mú pomáha dokonale sa integrovať so systémami Linux, čo z neho robí ideálne riešenie pre tieto platformy.

Technológia MilterAPI umožňuje priamu inštaláciu SendmailSecure na počítač s SMTP gateway alebo rozmiestnenie na jednotlivé stroje, pôsobiace ako antivírusové routre pre hlavný SMTP gateway.

Technické požiadavky

Pentium Procesor 200 MHz alebo vyšší, s 64 MB RAM a 90 MB na pevnom disku.
Operačný systém na integráciu s AdminSecure alebo samostatná inštalácia: Red Hat 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 8.0 alebo neskoršia, SUSE 7.3 alebo Mandrake 8.0, 8.1, 8.2 alebo 9.0 alebo Debian 3.0 (Woody).
Ďalšie operačné systémy, podporované pre samostatnú inštaláciu: Red Hat 6.2 alebo Best Linux 2000.
Sendmail verzia 8.11.3 alebo novšia.
Webová konzola: Internet Explorer 4.0 alebo neskoršia verzia, alebo Netscape Navigator 4.6 alebo neskorší.
Panda AdminSecure: Pentium III 800 MHz. 256 MB. 500 MB. Operačné systémy: Windows NT4 SP5, 2000, 2003 a XP. AdminSecure konzola podporuje aj Windows 98 a Me.

NEZABUDNITE ! SendmailSecure je možné zakúpiť samostate alebo ako súčasť Panda EnterpriSecure Antivirus