antivirus pre firmy

  • Ochrana proti všetkým druhom internetových hrozieb vďaka novej antivírusovej ochrane pre pracovné stanice, Clientshield.
  • Bezproblémová centralizovaná správa z jedného miesta vďaka novému nástroju pre centralizované riadenie, AdminSecure.
  • Vhodné pre siete s limitovanou šírkou pásma. ClientShield aj AdminSecure konzola sú vyvinuté špeciálne pre tento druh siete.
  • Antivírusová a anti-spam ochrana pre Exchange servery, vďaka novej ExchangeSecure ochrane.
  • Antivírusová ochrana pre Linux, zapracovaním riadkovo-orientovaného antivírusového programu, CommandlineSecure.
  • Proaktívny informačný systém s podrobnými, najčerstvejšími informáciami, ktorý je výrazne užitočný a nápomocný pri zabránení infekciám.
  • Denné automatické aktualizácie proti novým vírusom.
  • Telefonická technická podpora. Naši experti sú neustále pripravení zaoberať sa Vašimi otázkami prostredníctvom telefónu alebo e-mailu.

Panda BusinesSecure Antivirus with Exchange je najvyššie bezpečnostné riešenie pre malé a stredne veľké organizácie, ktoré potrebujú chrániť pracovné stanice, súborové servery a Exchange servery, ktoré tvoria ich siete. Inštalácia a následná správa je extrémne jednoduchá a to vďaka jeho inovatívnej centralizovanej riadiacdej konzole AdminSecure, ktorá ponúka aj ochranu proti všetkým druhom internetových hrozieb (vírusy, spam, hackeri, atď.) pre všetky jednotlivé miesta siete. Obsahuje tiež antivírusovú ochranu a funkciu filtrovania obsahu pre poštové servery Exchange, ako aj anti-spam ochranu pre verziu 5.5.

Ochrana proti všetkým druhom internetových hrozieb

Obsahuje novú ochranu pre pracovné stanice, ClientShield, ktorá nechráni iba pred vírusmi, červami a Trójskymi koňmi, ale aj pred novými hrozbami Internetu - ako sú spam, spyware, dialery, pirátske programy a žarty - a slabinami systému, a tak ponúka komplexnú ochranu proti bezpečnostným rizikám.

Pohodlná, centralizovaná správa z jedného miesta

Nový nástroj centralizovanej správy AdminSecure uľahčuje sieťovému administrátorovi inštalovať a spravovať antivírusový softvér. Vďaka svojmu systému na kontrolovanie ochrany na pracovných staniciach a serveroch je najinovatívnejším nástrojom na trhu. S AdminSecure môžete spravovať antivírusovú ochranu aj na diaľku, čo Vám umožní neustály prístup k všetkým informáciám, ktoré potrebujete v súvislosti s počítačmi, ktoré chránite.

Vhodný pre siete s limitovanou šírkou pásma

ClientShield, nová antivírusová ochrana pre pracovné stanice, bola vyvinutá špeciálne pre siete s úzkym pásmom, a malá veľkosť programu znamená, že môže byť inštalovaný rýchlo. A navyše, náš inovatívny administračný nástroj AdminSecure poskytuje rýchlu a jednoduchú inštaláciu všetkých antivírusových programov Panda v sieťach LAN aj WAN.

Antivírusová a anti-spam ochrana pre Exchange servery

Toto riešenie obsahuje novú ochranuExchangeSecure , skonštruovanú pre úplnú integráciu so všetkými verziami Exchange servetov, poskytujúcu kompletnú antivírusovú ochranu pre tento druh poštového servera. A navyše pre verziu 5.5 obsahuje anti-spam systém.

Antivírusová ochrana pre Linux

Ochranné moduly zapracované v EnterpriseSecure zahŕňajú CommandlineSecure, riadkovo-orientovaný systém na detekovanie a dezinfikovanie vírusov, čo ponúka sieťovým administrátorom možnosť pridať schopnosť vírusovej detekcie mnohým aplikáciám tretích strán. Tento systém pracuje s veľkou prevahou práve dostupných Linux riešení, rovnako ako vo Windows prostrediach.

Proaktívny informačný systém

Obsahuje širokú škálu aktívnych bezpečnostných a preventívnych funkcií: automatické výstrahy o objavení sa nových vírusov a internetových hrozieb, produktové aktualizácie, nové zlepšenia, atď. To zabezpečuje, že administrátor má podrobné, najčerstvejšie informácie na zabránenie, prípadne riešenie akéhokoľvek bezpečnostného problému, ktorý môže postihnúť podnikovú sieť.

Denné, automatické aktulaizácie proti novým vírusom

Na zabezpečenie plne účinnej antivírusovej ochrany je potrebné, aby bol antivírusový software neustále aktualizovaný.EnterpriSecure zahŕňa progresívny systém aktualizácií, ktorý zabezpečuje aktualizácie minimálne raz za deň, aby bol schopný bojovať proti neustále sa objavujúcim neznámym vírusom a ďalším hrozbám Internetu.

Telefonická technická podpora

Naši inžinieri zodpovedia vaše otázky a vyriešia problémy cez telefón alebo e-mail. A navyše naše Antivírusové laboratórium zareaguje tak rýchlo, ako je to len možné, kedykoľvek budete potrebovať našu pomoc. Vďaka našej Medzinárodnej sieti varovaní budete okamžite chránený proti novým vírusom.