internet security

Nová Panda Internet Security 2013

  • Automatická detekcia a eliminácia všetkých typov vírusov, červov, dialerov, spyware, adware a trojanov v súboroch, správach elektronickej pošty, web stránkach a downloadoch už pri vstupe do PC
  • O 50% nižšia spotreba pamäte
  • Novinka! Správca siete
  • Novinka! Zálohovanie a bezpečné mazanie súborov
  • Kolektívna inteligencia - testovanie podozrivých súborov v centrále firmy voči databáze škodlivých kódov s viac než 10 mil. vzoriek
  • Antivírusové riešenie typu nainštaluj a zabudni - chráni od momentu inštalácie
  • Plne konfigurovateľný personálny firewall - bezpečné pripojenie do internetu
  • Technológie TruPrevent - ďalšia vrstva ochrany pred vírusmi a votrelcami
  • Panda Identity Protect - ochrana všetkých dôverných informácii v PC
  • Antispyware a antidialer - ochrana pred "zlodejmi identity"
  • Antirootkit - detekcia a eliminácia nebezpečných rootkitov
  • Ochrana proti online podvodom (antiphishing) - detekcia phishingových správ
  • Antispam - výkonný filter na kategorizáciu nevyžiadanej pošty
  • Detský (zamestnanecký) zámok - obmedzenie prístupu na vybrané www stránky
  • Kontrola obsahu internetu
  • Detekcia prienikov vo WiFi sieťach
  • Automatické denné aktualizácie
  • Technická podpora
  • Optimalizácia výkonu počítača
                                  Kúpiť                         Skúsiť
Nová Panda Internet Security je komplexné bezpečnostné riešenie, ktoré dokonale chráni Vaše PC nielen počas surfovania na internete. Primárne bola vytvorená na ochranu pred "zlodejmi identity" a online podvodmi. Chráni všetky dôverné informácie v PC, bráni prieniku hackerov, chráni pred pokusmi o získanie prístupových kódov k online bankingu, blokuje a eliminuje SPAM a v neposlednom rade chráni deti (resp. zamestnancov) pred návštevou nevhodných www stránok (pornografia, warez).

 Kolektívna inteligencia

Kolektívna inteligencia je nová technológia od Panda Security riešiaca problém explozívneho nárastu počtu malware a tým i vzoriek v databáze vírusov. Využíva serverovú farmu v centrále spoločnosti na skenovanie a porovnávanie vzoriek malware a informácie poskytnuté inými PC s produktami Panda Security v sieti. V prípade podozrenia je vzorka súboru odoslaná z PC používateľa do centrály na serverovú farmu obsahujúcu niekoľko sto počítačov a tu je porovnaná s databázou malware obsahujúcu viac než 10 miliónov vzoriek a heuristické technológie. Výsledok analýzy je odoslaný späť. Výsledkom je veľmi rýchla reakcia na nové hrozby a odbremenenie PC od náročných analýz.

Automatická detekcia a eliminácia všetkých typov vírusov

Panda Internet Security automaticky detekuje a eliminuje všetky typy známych vírusov, červov a trójskych koňov bez toho, aby ste čo len pohli prstom. Naviac technológie TruPrevent Vám prinášajú ďalsiu vrstvu ochranu aj voči neznámym vírusom a hrozbám z internetu.

TruPrevent technológie

Proaktívne technológie TruPrevent nemajú rovnakú funkciu ako bežné antivírusy a nie sú samostatný antivírus. Rezidentný antivírus poskytuje prvú vrstvu ochrany: kontrolu archívov, programov, elektronickej pošty, komunikácie s Internetom. Rýchlo a systematicky detekuje a odstráni všetky známe vírusy. TruPrevent technológie dopĺňajú antivírusovú ochranu druhou vrstvou: neustále analyzujú správanie všetkých programov a zablokujú tie, ktoré vykonávajú nebezpečné aktivity majúce charakter vírusov. Tieto technológie boli ocenené ako Najlepší software roku 2006 na medzinárodnom veľtrhu CeBIT 2006.

Panda Identity Protect

Ochrana všetkých citlivých osobných údajov, ktoré sa v poslednej dobe stali cieľom mnohých hackerov hľadajúcich finančný profit, je novinka tejto verzie. Už žiadne citlivé informácie neopustia vaše PC bez toho, aby ste k tomu dali súhlas. "Zlodejom identity" sa každodenne prostredníctvom online podvodov podarí získať tisícky dát, ktoré sú zneu?ité pri online nakupovaní a aukciách na internete.

Antispyware ochrana

Vylepšenie prinášajú nové technológie v antispyware ochrane, ktoré dokážu používateľov ochrániť pred sledovaním ich správania na internete cudzou osobou, či pred zhromažďovaním ich súkromných údajov a ďalšími negatívnymi dôsledkami spyware útokov (spomalenie systému, zmena nastavení, atď.). Panda Internet Security spyware nielen nájde, ale aj účinne odstráni.

Antirootkit ochrana

Antirootkit technológia je zameraná špeciálne na detekovanie procesov skrytých v pamäti, ktoré často využívajú rootkity. Táto vážna a pomerne nová hrozba zo strany tvorcov malware sa začala masívne šíriť v poslednom roku. Mnohé antivírusové riešenia žiaľ detekciou rootkitov nedisponujú a vystavujú tak používateľov reálnemu riziku napadnutia.

Antiphishing - ochrana voči podvodnému získavaniu citlivých informácii

Zlepšenia nastali aj v antiphishing ochrane, ktorá zabezpečuje PC pred možnými online podvodmi, najmä však pred krádežou dôležitých informácií o bankových účtoch. Nové detekčné metódy pravdepodobnostnej a HTML analýzy zlepšujú účinnosť a znižujú falošné poplachy na minimum.

Personálny firewall

Každý deň prichádzajú hackeri na nové spôsoby, ako preniknúť do Vášho počítača a získať tak citlivé informácie o Vás či o Vašej spoločnosti. Panda Internet Security bráni akémukoľvek pokusu o neautorizovaný prienik do Vášho počítača, blokuje pokusy o skenovanie portov a integrovanými funkciami NAT a SPI nedáva hackerom šancu zneužiť váš počítač. Naviac je tento firewall plne konfigurovateľný, takže je len na Vás, komu povolíte spojenie s Vaším PC a komu ho zakážete. Máte tak pod kontrolou celú prichádzajúcu i odchádzajúcu komunikáciu.

Antispam filter

Automatické rozpoznávanie a odstránenie všetkých nevyžiadaných emailov prichádzajúcich do Vašej schránky. Na základe pravidiel môžete filtrovať všetku emailovú poštu. Pre používateľov Outlook-u je k dispozícii integrovaný MS Outlook modul pre kategorizáciu pošty. Nemíňajte už čas strávený vymazávaním stoviek reklamných emailov.


Filter web stránok

Vo veľkých i malých firmách je častým javom pokles produktivity práce pri nekontrolovanom prístupe na internetové stránky. V domácnosti zase stránky s nevhodným obsahom môžu navštevovať Vaše deti. Pomocou filtrovania webového obsahu (detský resp. zamestnanecký zámok) je len na Vašom uvážení, ktoré stránky budú komu prístupné.

Minimálne systémové požiadavky

Procesor: Pentium 300 MHz alebo rýchlejší
RAM: minimálne 128 MB bez TruPrevent, 512 MB RAM s TruPrevent 
Pevný disk: 275 MB voľného miesta
Operačný systém: Windows XP 32 bit, Windows Vista 32/64 bit, Windows7 32/64 bit,
Internet Explorer 6.0 a vyšší
CD-ROM mechanika


Voľný prístup k novým verziám

Produktová licencia zahŕňa automatický prístup k novým verziám produktu, vrátane posledných technologických vylepšení.

Technická podpora

Naša Technická podpora a odborníci v Antivírusovom laboratóriu sú neustále k dispozícii, aby Vám pomohli, kedykoľvek to potrebujete. Vďaka našej Medzinárodnej sieti varovaní, ste vždy chránený proti novým vírusom z ktoréhokoľvek kúta Zeme.

24 hod. SOS Virus proti novým vírusom

Kedykoľvek máte podozrenie, že jeden z Vašich súborov je infikovaný, môžete ho bezplatne zaslať na expertízu do Panda laboratórii. Naši experti súbor preveria, v čo najkratšom čase ho zbavia infekcie a zašlú Vám ho dezinfikovaný naspäť.

Denné inkrementálne aktualizácie

Inkrementálne aktualizácie zabezpečujú prírastkové aktualizovanie súboru vírusových charakteristík. Nie je preto potrebné sťahovať celú databázu vírusov, ale len najnovšie vzorky. Navyše je celá táto činnosť plne automatizovaná. Ušetríte tak čas pri aktualizácii a môžete sa venovať svojim obľúbeným činnostiam na internete.