panda antivirus + firewall

 Panda Global Protection 2013

  • O 80% nižšia spotreba pamäte
  • Novinka! Správca siete
  • Novinka! Virtuálna klávesnica
  • Novinka! Zálohovanie a bezpečné mazanie súborov
  • Viac ako len obyčajný antivírus - toto bezpečnostné riešenie premení Vaše PC na nedobytnú pevnosť voči útokom hackerov
  • Kompletná ochrana pred známymi a aj neznámymi internetovými hrozbami
  • Technológie TruPrevent? - ďalšia vrstva ochrany pred vírusmi a votrelcami.
  • Automaticky detekuje a eliminuje všetky typy vírusov
  • Personálny firewall - ochrana pred hackermi
  • Integrovaná antispyware ochrana
  • Antiphishing - ochrana pred online podvodom
  • Okamžité automatické aktualizácie cez Internet alebo cez lokálnu sieť
  • Detekcia prienikov vo WiFi sieťach
  • Antirootkit - detekcia a eliminácia nebezpečných rootkitov
  • Posledná generácia antivírusu
  • Technická podpora
  • Jednoduchosť použitia: Nainštalujte a zabudnite na vírusy a spyware
                      Kúpiť                           Skúsiť

Integruje antivírusový modul, antispyware modul, personálny firewall, modul kontroly pripojenia do internetu, modul ochrany pred zraniteľnosťami a technológie TruPrevent. Chráni pred všetkými typmi vírusov, blokuje a účinne eliminuje spyware, blokuje snahy hackerov o prienik a vďaka oceneným technológiám TruPrevent získavate ďalšiu vrstvu ochrany.

Posledná generácia antivírusu

Automaticky detekuje a eliminuje všetky typy vírusov, červov a trojanov. Vaše dokumenty, fotky a iné súbory sú v absolútnom bezpečí. Maximálna rýchlosť, minimálna starostlivosť o chod antivírusu.

Antirootkit

Antirootkit technológia je zameraná špeciálne na detekovanie procesov skrytých v pamäti, ktoré často využívajú rootkity. Táto vážna a pomerne nová hrozba zo strany tvorcov malware sa začala masívne šíriť v poslednom roku. Mnohé antivírusové riešenia žiaľ detekciou rootkitov nedisponujú a vystavujú tak používateľov reálnemu riziku napadnutia.

Automatická detekcia a eliminácia všetkých typov vírusov

Panda Global Protection automaticky detekuje a eliminuje všetky typy známych vírusov, červov a trójskych koňov bez toho, aby ste čo len pohli prstom. Naviac technológie TruPrevent Vám prinášajú znásobenú ochranu aj voči neznámym vírusom a hrozbám z internetu.

Ochrana pred prienikmi z WiFi siete

Novinkou v najnovšej verzii Panda Global Protection  je ochrana pred prienikmi z WiFi sietí. Ide o pomerne novú a rastúcu hrozbu pre používateľov, kedy sa WiFi sieť využíva za účelom podvodu alebo krádeže dôverných údajov, kee je ľahko dostupná a býva slabo zabezpečená resp. funguje bez základných prvkov bezpečnosti.

Antispyware ochrana

Vylepśenie prinášajú nové technológie v antispyware ochrane, ktoré dokážu používateľov ochrániť pred sledovaním ich správania na internete cudzou osobou, či pred zhromažďovaním ich súkromných údajov a ďalšími negatívnymi dôsledkami spyware útokov (spomalenie systému, zmena nastavení, atď.). Panda  spyware nielen nájde, ale aj účinne eliminuje.

Ochrana voči podvodnému získavaniu citlivých informácii z Vá?ho PC - antiphishing ochrana

Zlepśenia nastali aj v antiphishing ochrane, ktorá zabezpečuje PC pred možnými online podvodmi, najmä vśak pred krádežou dôležitých informácií o bankových účtoch. Nové detekčné metódy pravdepodobnostnej a HTML analýzy zlepšujú účinnosť a znižujú falošné poplachy na minimum.

Firewall

Každý deň prichádzajú hackeri na nové spôsoby, ako preniknúť do Vášho počítača a získať tak citlivé informácie o Vás či o Vašej spoločnosti. Panda Global Protection bráni akémukoľvek pokusu o neautorizovaný prienik do Vášho počítača, blokuje pokusy o skenovanie portov a integrovanými funkciami NAT a SPI nedáva hackerom šancu zneužiť Váš počítač.

Ďalšie dôležité zlepšenia

Ďalším dôležitým zlepšením je vyššia rýchlosť a účinnosť detekcie škodlivých kódov a ľahko ovládateľný interface. Používateľ sa tak môže tešiť z lepšieho výkonu a jednoduchšej práce s programom. Podobne ako verzia z roku 2005 i 2006, aj nová verzia Panda Global Protection poskytuje ochranu pred neznámymi škodlivými kódmi pomocou technológii TruPrevent, ktoré predstavujú ďalšiu vrstvu ochrany, pretože dokážu proaktívne blokovať nové neznáme škodlivé kódy analyzovaním ich správania. Ich účinnosť preverili testy renomovaného medzinárodného laboratória ICSA Labs a boli ocenené ako Najlepší software roku  na medzinárodnom veľtrhu CeBIT.

Procesor: Pentium 300 MHz alebo rýchlejší
RAM: minimálne 128 MB bez TruPrevent, 512 MB s TruPrevent (odporúčaná 1GB)
Hardisk: 275 MB voľného miesta
Operačný systém: Windows XP 32 bit, Windows Vista 32/64 bit, Windows7 32/64 bit,
Internet Explorer 6.0 a vyšší
CD-ROM/ DVD-ROM mechanika

Voľný prístup k novým verziám

Produktová licencia zahŕňa automatický prístup k novým verziám produktu, vrátane posledných technologických vylepšení.

Technická podpora

Naša Technická podpora a odborníci v Antivírusovom laboratóriu sú neustále k dispozícii, aby Vám pomohli, kedykoľvek to potrebujete. Vďaka našej Medzinárodnej sieti varovaní, ste vždy chránený proti novým vírusom z ktoréhokoľvek kúta Zeme.

24 hod. SOS Virus proti novým vírusom

Kedykoľvek máte podozrenie, že jeden z Vašich súborov je infikovaný, môžete ho bezplatne zaslať na expertízu do Panda laboratórii. Naši experti súbor preveria, v čo najkratšom čase ho zbavia infekcie a zašlú Vám ho dezinfikovaný naspäť.

Denné inkrementálne aktualizácie

Inkrementálne aktualizácie zabezpečujú prírastkové aktualizovanie súboru vírusových charakteristík. Nie je preto potrebné sťahovať celú databázu vírusov, ale len najnovšie vzorky. Navyše je celá táto činnosť plne automatizovaná. Ušetríte tak čas pri aktualizácii a môžete sa venovať svojim obľúbeným činnostiam na internete.