internet security

Panda Antivirus Pro 2013 

  • Maximálne jednoduchý a účinný antivírus 
  • O 50% nižšia spotreba pamäte
  • Antivírusové riešenie typu "nainštaluj a zabudni" - chráni od momentu inštalácie
  • Kompletná ochrana pred známymi a aj neznámymi internetovými hrozbami
  • Automaticky detekuje a eliminuje všetky typy vírusov
  • Integrovaná antispyware ochrana
  • Ochrana proti online podvodom - detekcia phishingových správ
  • Automatické denné aktualizácie
  • Anti-phishing modul
  • Anti-banking Trojan modul
  • Anti-rootkit modul
  • Firewall
  • Technická podpora   

                                         Kúpiť                        Skúsiť

Najjednoduchší antivírus z celej produktovej rady Panda Software. Tento nový a jednoducho použiteľný antivírus zabezpečuje kompletnú ochranu pred známymi a aj neznámymi internetovými hrozbami s minimálnymi požiadavkami na systémové prostriedky. Nový Panda Antivírus Pro je určený pre domácich používateľov, ktorí nevyžadujú všetky funkcie kompletného balíka pre internetovú bezpečnosť. Jednoduchá inštalácia

Aj úplný laik dokáže nainštalovať tento produkt. Nie sú potrebné žiadne dodatočná nastavovania. Že nemáte čas na pravidelnú kontrolu stavu antivírusu a jeho aktualizáciu? Práve z tohto dôvodu bola vytvorená táto verzia so sloganom "nainštaluj a zabudni" automaticky chrániaca systém od momentu inštalácie s automatickými inkrementálnymi aktualizáciami.

Automatická detekcia a eliminácia všetkých typov vírusov

Tradičné antivírusové produkty navrhnuté pre boj s klasickými hrozbami ako vírusy, červy, trojany atď. nezabezpečujú ochranu proti súčasnej "tichej epidémii" pozostávajúcej z novch a veľmi nebezpečných hrozieb ako sú rootkity, "bankové" trójske kone, "zlodeji identity" a online podvody. Neustále narastajúce nebezpečenstvo týchto hrozieb poukazuje na nutnosť využívania proaktívnych technológii. Panda Antivírus Pro je špecificky vytvorený, aby si s týmto novým scenárom poradil.

Antispyware ochrana 

Vylepšenie prinášajú nové technológie v antispyware ochrane, ktoré dokážu používateľov ochrániť pred sledovaním ich správania na internete cudzou osobou, či pred zhromažďovaním ich súkromných údajov a ďalšími negatívnymi dôsledkami spyware útokov (spomalenie systému, zmena nastavení, atď.). Panda Antivírus Pro spyware nielen nájde, ale ho aj účinne eliminuje. Ochrana proti online podvodom

Panda Antivírus Pro kombinuje antivírusové, antispyware a antiphishing technológie s Genetickým heuristickým mechanizmom - heuristickým skenerom novej generácie, ktorý detekuje a blokuje neznámy hrozby oveľa efektívnejšie ako tradičné heuristické metódy a s extrémne malým množstvom falošných poplachov. Táto kombinácia technológii zabezpečuje každému používateľovi Internetu najlepšiu ochranu pred "zlodejmi identity" a online podvodom, blokujúc hackerské nástroje ako keyloggery, spyware, backdoory atď., ktoré sa pokúšajú odcudziť utajované dáta.

Minimálne systémové požiadavky 

Tento produkt má najmenšie nároky na systémové prostriedky a je ideálnym riešením pre akékoľvek počítače. Okamžité a automatické aktualizácie proti novým vírusom

Panda Antivírus Pro je aktualizovaný s bezkonkurenčnou rýchlosťou a frekvenciou proti veľkému množstvu nových hrozieb, ktoré sa objavujú každý deň. Toto riešenie sa aktualizuje automaticky, zatiaľ čo ste pripojený do Internetu a bez toho, aby ste si to uvedomili. Panda Antivírus Pro zabezpečí pre Vaše PC najnovšiu ochranu.

Procesor: Pentium 300 MHz alebo rýchlejší
RAM: minimálne 128 MB RAM bez TruPrevent, 512 MB RAM s TruPrevent (odporúčaná 1Gb)
Hardisk: 265 MB voľného miesta
Operačný systém:  Windows XP 32 bit, Windows Vista 32/64 bit, Windows7 32/64bit, Windows 8 32/64bit

Internet Explorer 6.0 a vyšší
CD-ROM mechanika.

Služby zahrnuté v licencii  

Voľný prístup k novým verziám Produktová licencia zahŕňa automatický prístup k novým verziám produktu, vrátane posledných technologických vylepšení.

Technická podpora
Naša Technická podpora a odborníci v Antivírusovom laboratóriu sú neustále k dispozícii, aby Vám pomohli, kedykoľvek to potrebujete. Vďaka našej Medzinárodnej sieti varovaní, ste vźdy chránený proti novým vírusom z ktoréhokoľvek kúta Zeme. 24 hod. SOS Virus proti novým vírusom

Kedykoľvek máte podozrenie,že jeden z Vašich súborov je infikovaný, môžete ho bezplatne zaslať na expertízu do Panda laboratórii. Naśi experti súbor preveria, v čo najkratšom čase ho zbavia infekcie a zašlú Vám ho dezinfikovaný naspäť.

Denné inkrementálne aktualizácie
Inkrementálne aktualizácie zabezpečujú prírastkové aktualizovanie súboru vírusových charakteristík. Nie je preto potrebné sťahovať celú databázu vírusov, ale len najnovšie vzorky. Navyše je celá táto činnosť plne automatizovaná. Ušetríte tak čas pri aktualizácii a môžete sa venovať svojim obľúbeným činnostiam na internete.