internet security

Panda Security uvádza nové antivírové riešenia
Nové riešenia vám zabezpečia úplnú ochranu pred všetkými hrozbami s minimálnym vplyvom na výkon vášho počítača vďaka novým cloud technológiám
Správca skenovania týchto technológií skenuje až o 70 percent rýchlejšie    Krabicová verzia, ktorá už je dostupná, zahŕňa 13 mesiacov ochrany
Viac...
 

Prichádza nový bezplatný Panda Cloud Antivirus Free
Panda Cloud Antivirus, prvá a v súčasnosti jediná antimalware služba na báze ochrany z cloud serverov...

Viac...
 
Kampaň Infected or not
Štúdia laboratória PandaLabs na vzorke vyše 1,5 milióna používateľov ukázala, že 72% spoločností s nainštalovaným a aktualizovaným bezpečnostným riešením malo vo svojich sieťach škodlivé kódy.
Viac...
 
Štúdia AV-Test.org: proaktívne technológie Panda Security sú najúčinnejšie
Prestížna organizácia AV-Test.org vyhodnotila bezpečnostné riešenia spoločnosti Panda Security ako najúčinnejšiu proaktívnu ochranu.
Viac...
 

Panda Global Protection

Najlepšia ochrana… pre akékoľvek zariadenie...

Panda Global Protection je navrhnutá tak, aby ste si užívali Váš online život s istotou. Ponúka maximálnu ochranu pre:
  • Smartfóny (Android)
  • Tablety (Android)
  • PC
  • Mac
Nová Panda Global Protection chráni Vaše dáta na ktoromkoľvek zariadení, ktoré práve používate.
    

Cloud Technológia Panda Security

Sila Cloudu

Cloud Technológia od Panda Security ponúka novú formu ochrany založenú na používateľskej komunite, do ktorej každý prispieva. Váš počítač bude vždy aktualizovaný a chránený. Navyše, Vaše PC nebude obmedzovať schopnosť detekcie vírusov, keďže obrovská vírusová databáza spoločnosti Panda sa nachádza na internete (v Cloude).


Ochrana, ochrana.. a ešte viac ochrany.

  • Ochrana proti spyware, phishing-u (online podvodom), rootkitom (techniky kradnutia) a trójskym koňom, ktoré útočia na bankové kontá.
  • Ochrana v reálnom čase.
  • Nový Web Filter pre bezpečné surfovanie na webe.
  • Kompletná ochrana proti známym aj neznámym útokom vírusov.
  • Zaočkujte Vaše USB flash zariadenia pred nákazami.
  • Firewall na zablokovanie votrelcov a hackerov, dokonca aj na Vašej bezdrôtovej sieti.

 

Ochrana identity = Vyhnite sa krádeži osobných a citlivých dát.

Filter dôverných informácií, ktorý chráni Vaše osobné a citlivé dáta.

Pokročilá ochrana proti vírusom a hackerom = Neprekonateľná bariéra

Okamžitá ochrana proti všetkým druhom známych aj neznámych hrozieb vďaka Panda Cloud Security technológiám.

Systém zotavenia

Naštartujte Váš počítač v safe móde a dezinfikujte ho v núdzových alebo vážnych situáciách. Zdieľajte toto riešenie s kýmkoľvek a pomôžte im tak vyčistiť ich zariadenie.

Manažér hesiel

Zabudnite na učenie sa všetkých hesiel

Ak ste prihlásený na viacero online služieb a máte na každej stránke odlišné heslo, ako si ich môžete všetky zapamätať? Používanie rovnakého hesla pre všetky účty sa rozhodne neodporúča, ale taktiež je takmer nemožné si všetky zapamätať. S manažérom hesiel všetko, čo musíte urobiť, je zapamätať si jedno hlavné heslo. Potom si už služba zistí a zapamätá všetko, čo potrebuje. Taktiež, keďže si už viac nemusíte pamätať tieto heslá, môžete vytvoriť iné, silnejšie heslá pre každú službu. Výsledkom je väčšia bezpečnosť s menším úsilím.

Šifrovanie súborov

Chráňte Vaše súbory pred zvedavými očami

Nepochybne sa nájdu vo Vašom PC, externom HDD alebo USB kľúči dokumeny, fotky, atď. ktoré nechcete, aby skončili v nesprávnych rukách.

Uložte všetky svoje dôležité dokumenty bezpečne a s pokojom v duši, s tým, že Vaše informácie zostanú súkromné aj naďalej.

Naviac budete môcť odstrániť súbory bezpečne, tak, aby nemohli byť obnovené ani s použitím hackovacích techník alebo obnovovacích programov.

Vymažte súbory navždy.

Automatický zálohovací systém

Chráňte vaše dáta pred náhodným poškodením alebo stratou. Bezpochyby ste vy alebo vaši známi niekedy prišli o dôležité údaje uložené v počítači kvôli poškodeniu disku, náhodnému vymazaniu alebo iným nehodám. S Panda Global Protection 2013 môžete jednoducho automaticky zálohovať kópie, ktoré vám v prípade potreby pomôžu pri obnove stratených súborov. Môžete zvoliť ktoré súbory chcete zálohovať a kam (hard disk, CD, DVD alebo iné externé zariadenie).


Optimalizácia

Občas sa stane, že Váš počítač začne pracovať pomalšie, než ste zvyknutí, bez žiadnej viditeľnej príčiny. V týchto prípadoch správna vec je využiť nástroje optimalizácie systému. Panda Global Protection Vám dá dostúp ku týmto nástrojom priamo. Najprv vyčistí všetky nepotrebné súbory (cookies, dočasné súbory, súbory v koši atď.) a potom defragmentuje disk pre optimalizáciu výkonu.

Ochrana identity

Ochrana všetkých citlivých osobných údajov, ktoré sa v poslednej dobe stali cieľom mnohých hackerov hľadajúcich finančný profit, je novinka tejto verzie. Už žiadne citlivé informácie neopustia Vaše PC bez toho, aby ste k tomu dali súhlas. "Zlodejom identity" sa každodenne prostredníctvom online podvodov podarí získať tisícky dát, ktoré sú zneužité pri online nakupovaní a aukciách na internete.

Anti-spam

Automatické rozpoznávanie a odstránenie vśetkých nevyžiadaných emailov prichádzajúcich do Vašej schránky. Na základe pravidiel môžete filtrovať všetku emailovú poštu.  Antispamová ochrana odstráni z Vašej schránky  nevyžiadanú poštu, čím Vám umožňuje sústrediť sa na emaily, ktoré sú dôležité. Užívajte si čítanie emailu bez starostí.
 
A taktiež vždy si môžte skontrolovať súbor s nevyžiadanou poštou a vidieť koľko času ste si tým ušetrili. Eliminujte spam zo svojho života a užívajte si čistý mail.

Rodičovská ochrana

Ochrana vašich detí je tak dôležitá, ako aj ich vzdelávanie. Funkcia rodičovskej ochrany Vás nechá zvoliť stránky alebo druhy stránok, ktoré Vaše deti môžu alebo nemôžu navštevovať (vzdelanie, zbrane, novinky, pornografia, drogy, atď.). Navyše môžete sledovať ktoré stránky navštívili alebo sa snažili navštíviť.

Vo veľkých i malých firmách je častým javom pokles produktivity práce pri nekontrolovanom prístupe na internetové stránky. V domácnosti zase stránky s nevhodným obsahom môžu navštevovať Vaše deti. Pomocou filtrovania webového obsahu (detský resp. zamestnanecký zámok) je len na Vašom uvážení, ktoré stránky budú komu prístupné.


Minimálne systémové požiadavky

Windows
Procesor: Pentium 300 MHz alebo rýchlejší
RAM: minimálne 128 MB, odporúčaná 1GB
Hardisk: 275 MB voľného miesta
Operačný systém: Windows XP 32/64 bit, Windows Vista 32/64 bit, Windows7 32/64 bit, Windows 8 32/64 bit
Internet Explorer 6.0 a vyšší

MAC

Operačný systém: Mac OSX 10.6 alebo novší
Procesor: Mac® počítač s Intel® Core 2 Duo procesorom
HDD: 200 MB voľného miesta
Pripojenie na internet
 
Android
Android verzia 2.2 alebo novšia
Pripojenie na internet